sf3.ro Web analytics

Marian Mihai Levi - Efectul crucii Domnului Isus - Ioan 12:27-36

February 19, 2017 0 Comentarii Resurse

Descarcă Audio: Download Audio

Domnul Isus ne lasă un model extraordinar în ce privește felul în care trebuie să ne raportăm la suferința din viața noastră.

Hristos a avut trup de carne și a suferit în carne, El a simțit tulburarea în fața morții și a exprimat-o față de Tatăl Său. Totuși, cea mai mare suferință a lui Hristos nu a constat în chinurile fizice pe care le-a suportat, ci în suferința spirituală - adică purtarea păcatelor noastre și despărțirea de Tatăl Său.

Dorința lui Hristos de a nu trece prin suferința crucii avea la bază faptul că tot ce era în ființa Sa era contrar morții și suferinței. Această dorință era naturală și normală. Totuși, misiunea pentru care a venit pe pământ și dragostea Lui pentru proslăvirea Tatălui Său - au fost motivații suficient de puternice ca să meargă până la cruce și să înfăptuiască mântuirea noastră spre slava lui Dumnezeu.

Ce te va ține cu mintea întreagă când vei trece prin suferință? Ce te va face să porți suferința, nu doar să o suporți? Singura motivație suficient de puternică capabilă să ne treacă prin experiența suferinței și a morții este o dragoste și o pasiune nestăvilită pentru slava lui Dumnezeu.


Te-ai abonat cu succes la Biserica Sfânta Treime
Super! Finalizează plata pentru acces complet la Biserica Sfânta Treime
Bine ai revenit! Te-ai logat cu succes.
Felicitări! Contul tău este activat, acum ai acces la tot conținutul